Recensies

Vera

Geachte dames en heren,
Ik kan Inura Websolutions ten zeerste aanbevelen. Mijn website veralaporeva.com zou vrij complex moeten worden: veel foto’s, video’s, audioopnames en een actuele uitgebreide agenda. Desondanks moest het snel zijn, makkelijk te vinden en steeds actueel. Maar niets was voor de dames van Inura Websolutions te veel gevraagd. Ze gaan te werk met enorme creativiteit, enthousiasme, gedrevenheid en professionaliteit. Ze zijn zeer betrokken en betrouwbaar. Irina en Nune, enorm bedankt voor de prachtige website, jullie zijn top!

Violiste van het Erasmus Trio
Concertmeester van het Metropole Orkest

Vera Laporeva

Julia

Enthousiaste, gedreven, professionele harde werkers met veel kennis van programmeren en techniek en ook nog met een flinke dosis creativiteit. Met veel enthousiasme denken ze mee in het creatieve proces van de ontwikkeling van de webshop. Hoe brengen we de producten mooi en duidelijk in beeld? Hoe kunnen de bezoekers gemakkelijk navigeren op de website? Hoe springen ze van de website naar de webshop? Hoe wordt de webshop ingericht? Samen bedenken we de mooiste dingen, en zij weten alles te bouwen. Het is een groot plezier om met Nune en Ira samen te werken!

Juuls Jewelry

Elena

Ik had een groot probleem met mijn site – er was vrijwel geen banner, niet echt mooie menu en er was veel te smale tekstkolom op de site. Ira en ik Nune  hebben dat allemaal veranderd: ze hebben wel een slideshow gemaakt en een prachtige muziek uitgekozen. Nu heb ik niet alleen een mooie, maar ook een muziekale site met diavoorstelling. Iets wat ik altijd al wilde, maar had echt geen idee hoe ik het moest realiseren! Ik ben erg blij met mijn site! En de prijs van een dergelijke aanpassing is erg redelijk!

Elena Klaasen

Erasmus Trio

Graag wil ik mijn positieve ervaringen over Inura Websolutions Webdesign Studio delen. Onze website www.erasmustrio.com is sinds de vernieuwing door Inura Websolutions een echt professionele website geworden, die heel overzichtelijk, fris en toch ook verrassend is. Ook de samenwerking met Inura Websolutions ervaar ik als uiterst prettig. Er wordt snel en adequaat gehandeld en goed naar je wensen geluisterd. Graag bevel ik Inura Websolutions van harte aan.

Artistiek & zakelijk leider ERASMUS TRIO

Thomas Herrmann

Eveline

Heel fijne samenwerking gehad met Ira en Nune: twee vrouwen die met alle toewijding je website op een hoger plan brengen. Niets was teveel en bovendien ben ik nu van de hoge jaarlijkse kosten af die ik bij Wordpress betaalde. Een echte aanrader dus. En je bepaalt zelf wat je gewijzigd of veranderd wilt hebben.

Эвелин Райенха

 

U kunt uw recensie hier achterlaten:

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

Wat is uw volledige naam?
Wat is uw email adres?
Wat is de naam van uw bedrijf?
Heeft uw bedrijf een website?
Kop voor uw recensie.
Wat denkt u over ons?
waardering velden