Redesign

Als uw website verouderd is, als de gegevens niet meer kloppen of als u een heel andere uitstraling wilt kan Inura Websolutions deze voor u opnieuw bekijken, vernieuwen of herontwerpen. Hebt u een website die niet meer beheerd wordt? Dan kunnen wij het beheer in onze handen nemen.

office

Bij redesign van een website kunt u denken aan vernieuwen van de teksten, plaatsen van nieuwe afbeeldingen, veranderen of vervangen van logo en headers, veranderen van navigatie menu’s, aanmaken van nieuwe categorieën, pagina’s en berichten en veel meer. Inura Websolutions kan ook uw website aanvullen met een fotogalerij of een slideshow, audio spelers, video’s, blogs, links en knoppen naar sociale media maar ook met grote en complexe onderdelen als een webshop of meertalige functie. Ook het uiterlijk van de website en lay-out kunnen helemaal veranderd worden.

Inura Websolutions kan ook uw oude website omzetten naar WordPress of een andere content management system (CMS). Met WordPress is het heel makkelijk om de website te onderhouden en te vernieuwen en veel nieuwe modules toe te voegen, zoals bijvoorbeeld online booking system, sliders, online agenda, recensies, fotogalerij etc.

Wilt u uw website laten vertalen en meertalig maken? Inura Websolutions studio is gespecialiseerd in meertalige websites. Wij kunnen een taalmodule aan uw website toevoegen. Elke pagina wordt vertaald en u kunt met een knopje van taal naar taal wisselen.

Omdat elk geval van redesign anders is bespreken wij de tarieven van website redesign individueel.