Mediabewerking

Inura Websolutions bewerkt ook verschillende soorten media, zoals afbeeldingen, audio opnames. Zo nodig kunnen wij ook zelf foto’s maken van uw producten of van uzelf en die bewerken.

foto

Beeld en Geluid

Uw website kan verfraaid worden met een fotogalerij, slideshow of een carrousel, een fotocollage. Als u een muzikale website hebt en muziek wilt laten horen op de site kan Inura Websolutions audio spelers inbouwen die muziek afspelen. Dat kan op de achtergrond maar ook als muziekfragmenten die u een voor een kunt laten afspelen. Hiervoor kunnen wij uw audio opnames bewerken. Ook video’s (bijv. van YouTube of Vimeo) kunnen op de website geplaatst worden.

Social Media

Een steeds belangrijker onderdeel van een website is tegenwoordig het sociale media gedeelte. Vrijwel op elke website kunt u de knoppen vinden die u naar de desbetreffende pagina’s brengen van onder andere Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Skype. Wij integreren de social media knoppen op de websites van onze klanten en koppelen die met de pagina’s van hun sociale media accounts.