About

Wie zijn wij?

Inura Websolutions webdesign studio

Inura Websolutions webdesign studio is opgericht in 2012 en gevestigd in Eindhoven. Onze samenwerking is ontstaan uit passie voor ontwerpen, webdesign, creativiteit, kunst en technische visie. De naam INURA bestaat uit de letters van onze voornamen – Ira & Nune. Wij zijn twee vriendinnen die al heel lang privé en op werk- en studiegebied met elkaar verbonden zijn.

Inura Websolutions webdesign studio

Ons duo is goed op elkaar afgestemd en vol met leuke ideeën. Beiden zijn we technisch universitair opgeleid in de Informatica. Na jaren gezamenlijke studies, cursussen en experimenten is er een idee ontstaan om een webdesign studio te openen. Ons team is praktisch en doelgericht, creatief en spontaan, verantwoordelijk en enthousiast. Wij vullen elkaar aan zowel bij het vormgeven als bij het ontwikkelen.

Hoe werken wij?

Inura Websolutions webdesign studio heeft een eigen concept – wij werken op maat. U legt al uw ideeën en wensen bij ons neer en wij vertalen die naar een passend ontwerp. Als klant wordt u betrokken in het ontwikkelproces. Er wordt regelmatig met u overlegt, van het uiterlijk tot de functionaliteiten van uw persoonlijke pagina. Hiernaast is er altijd ruimte om uw wensen aan te passen.

Wij steken veel energie en liefde in onze eindproducten: uw website of webshop. Wij willen bereiken dat door ons ontwikkelde websites en webshops onze klanten helpen hun persoonlijke doelen te behalen.  Op deze manier zorgen wij ervoor dat elk van onze webproducten aansluit bij u als klant en bij hetgeen wat u met uw persoonlijke site wilt bereiken.