Website Onderhoud en Beheer

Inura Websolutions verzorgt website onderhoud en beheer. Wij houden ons niet alleen bezig met het ontwerp van uw website maar ook met het publiceren van de website, hosting, domeinregistratie en zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarnaast zorgen wij ook voor de veilige https verbinding met SSL.

website onderhoud en beheer

Het bijwerken en onderhouden van een website kan lastig zijn. Wij verzorgen het beheer en onderhoud voor uw website, zodat u hier niet aan hoeft te denken. Dit kan b.v. het bijwerken van teksten en afbeeldingen zijn, toevoegen van producten in de webshop, plaatsen van acties en aanbiedingen, agenda items en evenementen. Het is belangrijk dat uw doelgroep de juiste en actuele informatie te zien krijgt. Wij denken mee en zorgen dat de website up-to-date blijft.

Website onderhoud en beheer houdt ook in het bijwerken van updates en het systeem. Inura Websolutions bouwt professionele websites en webshops met WordPress  – een inhoud beheersysteem dat het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, teksten, afbeeldingen toevoegen en pagina’s op internet kunnen publiceren. Als u uw website zelf wilt beheren met behulp van WordPress krijgt u van ons gedetailleerde instructies.

Hulp nodig bij het bijwerken van uw website? Neem dan contact met ons op.