Website Design

Studio Inura Websolutions maakt websites op maat. Wij stemmen onze ontwerpen op uw wensen af. Samen met u zoeken wij naar de juiste oplossingen voor uw website en vertalen wij uw ideeën naar een mooi, functioneel en hedendaags ontwerp.

ontwerp

Onze werkwijze

In overleg met u maakt Inura Websolutions een plan van uw site. Wij laten u verschillende voorbeelden van websites zien waaruit u kunt kiezen wat u het meest aanspreekt. U kunt ook met eigen voorbeelden van websites komen, eigen afbeeldingen, teksten.

Stappenplan

Eerst beslissen wij samen wat voor uiterlijk uw website moet hebben. Simpel en zakelijk of juist opvallend en kleurrijk, statisch of met content die  reageert op wat de bezoekers op de pagina doen, het kan allemaal. Daarna bespreken wij welke functies de website moet vervullen en wat voor onderdelen die moet hebben, zoals pagina’s, menu’s, blog, webshop, fotogalerij, audio- en videospelers, animaties, gastenboek etc. Naar aanleiding hiervan worden er een werkwijze en plan opgesteld om aan de slag te gaan met uw website.

Uw website wordt gemaakt met het opensource WordPress beheersysteem en is eenvoudig te beheren. Dit wordt speciaal voor u ingericht om het gebruik ervan zo makkelijk mogelijk te maken. Dat de techniek achter uw website uitstekend is, mag u als vanzelfsprekend beschouwen. Ons doel is gebruiksvriendelijke websites te ontwikkelen die esthetisch goed zijn en technisch hedendaags ontwikkeld.

Problemen?

Die kennen wij niet. Wij zoeken net zo lang naar een oplossing tot het probleem opgelost is.